Varan är tyvärr slut.
Se liknande produkter från följande kategorier:
52%

Bungy Pump
Bungy Pump SportsPro Travel- resestaven 4 sektioner

Handla för 700kr och få gratis frakt
Storlek
Om produkten

SportsPro Travel - en resestav som vänder sig till de som eftersöker ett träningsredskap på motionärsnivå som är enkel att ta med på resan. Stavarna kan delas i 4 sektioner (mäter då endast 52 cm) och ryms i en kabinväska. Liten och lätt resestav av hög kvalitet med pålitligt låssystem som gör att stavarna håller den längd de är inställda på. Den utbytbara stavspetsen som finns under gummifoten passar bra att använda när man behöver extra bra fäste där det är isigt och halt eller om man går på mjuka underlag som t.ex. sand.

När man promenerar med stavar stärks hjärta, muskler, vävnader och skelett. Forskning visar att man kan uppnå upp till 38% mer träningseffekt jämfört med en vanlig promenad. Lederna i främst fot-, knä- och höftleder avlastas. Stavarna levereras i par, komplett med spetsar, trugor, gummifötter och praktiskt förvaringsväska.

  • Längd: 52-125 cm
  • Teleskop: 4 sektioner
  • Grepp: Ergonomiskt utformat med vadderad handledsrem
  • Skaft: Aluminium
  • Spets: Hårdmetall Gummifot:
  • Naturgummi
  • Färg: Blå och svart

Obs! Ingen inbyggd fjädring.

Bungypump

Bungypump

Om kampanjen BungyPump är det allsidiga och effektiva träningsredskapet som gör motionsrundan mycket roligare! BungyPumps träningsstavar kommer i olika modeller med och utan fjädring i. Dessa stavarna är ett utmärkt komplement för alla som gillar att röra på sig. Få extra motstånd när du springer i skogen eller bara känna sig stabilare när du är ute och går. Du tränar både kondition och styrka på en och samma gång och får ut mycket mer av träningspasset!