Varan är tyvärr slut.
Se liknande produkter från följande kategorier:
149,00kr 449,00kr
66%

Casall Dam
Iconic Sport Bra Grön

Handla för 700kr och få gratis frakt
Dubbelstorlek
Om produkten

Bästsäljande Sport-bh som är ett måste för alla som tränar! Oavsett om du är ute o springer eller svettas i gymmet, denna Sport-bh gör att du känner dig trygg och fräsch. Den har utmärkt fuktreglering, mycket bra stöd och ultimat komfort.   Mjuka tapings, kanter och sömmar vid hals och armhålor för maximal komfort. Breda axelband med mjuk insida. Racerback för maximal passform och avlastning för axlarna. Mesh boxback för extra ventilation. Ett foder av Tactel Micro Aquator® leder bort fukt från huden till tygets ytterskikt, där fukten sprids ut och snabbt kan avdunsta. Utmärkt fukttransport som håller dig torr och förhindrar nedkylning efter träningen.

Vi rekommenderar tvätt i 40° C. Funktionella material bör ej tvättas med sköljmedel, då det försämrar elasticiteten samt möjligheten att transportera fukt. För hög temperatur, stark centrifugering eller torktumling kan förstöra detaljer i plagget. 

45% Polyamide, 41% Polyester, 14% Elastane 270g/m2 Unik konstruktion i två lager

Casall

Casall

Om kampanjen I över 30 år har Casall skapat high end träningskläder och utrustning. Alltid baseras på passion för kvalitet och design. Alltid för människor som menar allvar med sin Sport.