hamburger
Varan är tyvärr slut.
Se liknande produkter från följande kategorier:
31%

Energy
Gel Espresso Love

Handla för 700kr och få gratis frakt
Storlek
Om produkten

GU ENERGY GEL

GU Energy GEL är skapad för både den dagliga träningen och för tävling. Full med energitäta kalorier (maltodextrin och fruktos) och packade i en smart portionsförpackning hjälper gelen till att möta energibehovet under alla typer av aktiviteter. Ett paket GEL innehåller 90 kalorier från kolhydrater för att ge din kropp energi och som också hjälper dig att undvika den fruktade ”väggen”. Detta genom spara och fylla på dina glykogendepåer.

GU Energy GEL innehåller även natrium, den primära elektrolyten som förloras när vi svettas. Genom tillförsel av natrium motverkas saltbrist eftersom det då är möjligt för kroppen att upprätthålla vätskebalansen. Förutom energi och elektrolyter innehåller GU Energy GEL även aminosyrorna (BCAAs) leucin, valin, isoleucin vilka ger en minskad psykisk trötthet och minskar muskelnedbrytningen. GU Energy GEL är tack vare sin konsistens superlätt att äta under pågående aktivitet.

Produktinformation 
 

Koffein

JA (EJ Lemon Sublime)

Gluteinfri

JA

Vegetarisk

OK

Vegan

OK

Fri från mejeriprodukter

OK

Nötter

Kan innehålla spår av nötterSå här använder du GU Energy Gel

1 gel ca 15 min innan start och där efter en gel var 35-45 min. Altermativt kan du räkna ut ditt energibehov enligt följande (vid hård träning/tävling och ett större behov av energi): 1g kolhydrater/kg kroppsvikt och timme av fysiskt aktivitet. Alltså om en person väger 65kg ska hen, enligt formeln ovan, äta 65g kolhydrater i timmen. En GU Energi Gel/Energy Chew innehåller 21-23g kolhydrater (100 kcal). Kom ihåg att också fylla på med vätska.

GU Energy

GU Energy lanserades 1991 och har sedan dess fortsatt att leverera energiprodukter av toppklass. GU Energy är idag USAs ledande märke på energiprodukter och produkterna är kända för sin goda (ibland  galna) smak, snällhet mot magen och höga kvalitet. Teamet bakom GU består av atleter, forskare och drivna personer som alla brinner för att leverera planetens bästa sportnutrition! 

 

GU

GU

Om kampanjen Energi för lopp och träning