hamburger
Varan är tyvärr slut.
Se liknande produkter från följande kategorier:
549,00kr 1500,00kr
63%

Icebug Dam
Zeal-L olx Poison/Peony

Handla för 700kr och få gratis frakt
Skostorlek
Om produkten

OBS: Alla skor har olika storleksguider så titta noga på varje guide som finns för respektive modell. Är du osäker på vilken storlek du ska beställa, gå upp en storlek. Dessa skor är en aning små i storlekarna.

Ny terrängsko för riktigt krävande miljöer. Zeal är konstruerad med en ny typ av mellansula som är formad i ett enda stycke istället för att, vilket annars är brukligt, bestå av flera sammanfogade delar. Mellansulans U-form gör den vridstyv men tack vare att den är formad i ett enda stycke är den fortfarande mjuk och följsam. Man kan säga att Icebug lyckats kombinera två egenskaper som sällan (aldrig?) spelat i samma lag tidigare: stabilitet och flexibilitet. Och det är därifrån mellansulans teknologi fått sitt namn: HGMS2 (Holy Grail Midsole Soft & Stable). Mellansulans U-form har möjliggjort en utformning av hälkappan som också den skiljer sig från traditionella skor då den är mycket mjukare än vad som är vanligt. Hälkappans höjd är dessutom reducerad bak för att minska trycket på hälsenan. Mellansulan adderar inte bara stabilitet utan fungerar även som ett inbyggt skydd på skons sidor vid löpning i krävande terräng. Zeal har en låg sulprofil vilket ger bra markkontroll. Yttersulan har ett aggressivt mönster med dobbar som verkligen får fäste även i mjuka underlag, tex lera. Icebugs greppteknologi OLX, med fasta ståldubbar, ger fantastiskt grepp i alla väder. Överdelsmaterialet är i lätt och slitstark nylon som inte absorberar vatten, Zeals våtvikt är därmed nästan lika låg som torrvikten. Passformen är normal men tack vare mellansulans U-form och den symmetriska snörningen fixeras verkligen foten och ger Zeal en härlig löpkänsla! För vem? För dig som söker en sko för riktigt krävande förhållanden och vill ha en sko med lite bredare passform än Spirit5 OLX.

 

Icebug

Icebug

Om kampanjen År 2001 grundades svenska Icebug, som gör löparskor och vandringsskor med bra grepp på halare underlag. På Sportlala kan du nu köpa löparskor från Icebug med upp till 63% rabatt! Icebug blev snabbt en vass utmanare till de stora jättarna på marknaden för träningsskor. Drivkrafterna bakom Icebug är kreativitet och integritet, och deras innovativa löparskor och kängor har dubbade sulor som gör att de har bra grepp. Icebugs dubbade skor lämpar sig därför väldigt bra för löpning, orientering, vandring, OCR och promenader. Passa på att köpa sommaren bästa löparskor med upp till 63% rabatt!