Slutar om:
199,00kr 599,00kr
66%

Jays Hörlurar
a-JAYS Five Android Black

Handla för 700kr och få gratis frakt
Förväntad levererans: 2017-12-22
Storlek
Om produkten

Kritikerrosade hörlurar med mikrofon och fjärrkontroll för Android-telefoner Med Five har Jays designat om hela hörluren från grunden för att skapa ett par hållbara och oslagbart bekväma hörlurar med en liknande ljudkaraktär med kraftfull och exakt bas som hyllade föregångaren Four. Five har dessutom ännu mer dynamik och förbättrade detaljer i mellanregistret och diskanten, så du alltid kan förvänta dig en omslutande, beroendeframkallande ljudupplevelse oavsett genre.

Självklart är kablarna platta och trasselfria, precis som man förväntar sig med hörlurar från Jays. På kabeln finns dessutom en fjärrkontroll med inbyggd mikrofon för din Android-telefon. Med fjärrkontrollen kan du svara eller avsluta samtal, kontrollera volymen samt byta låt – allt göms bakom tre knappar med en mjuk, något konvex yta.

 

Frekvensomfång 18-23000 Hz. Impedans 16 Ohm. 1,15 m kabel med vinklad stereokontakt. Lev inkl fem par silikonproppar, kabelclip samt fodral.

Jays, Hörlurar, a-JAYS

Jays, Hörlurar, a-JAYS

Om kampanjen Jays hörlurar har det bästa ljudet på marknaden. u-Jays headphones, a-Jays trasslar inte och t-Jays passar för träningen.