hamburger
Varan är tyvärr slut.
Se liknande produkter från följande kategorier:
39%

Skins Compression
Skins A200 Long Tights Herr

Handla för 700kr och få gratis frakt
Om produkten

Oavsett vilken sport du väljer att engagera dig i –det är vetenskapligt bevisat att SKINS A200 Men’s Compression Long löpartights hjälper dina benmuskler att prestera bättre under längre tid, genom att förbättra blodgenomströmningen och syreförsörjningen. Vi garanterar att du kommer märka skillnad – oavsett om du är sportfanatiker eller helgmotionär.

 

Förbättrad cirkulation innebär också att obehaglig mjölksyra återcirkuleras snabbare, och genom kompression av musklerna reduceras även muskelvibreringen, vilket innebär snabbare återhämtning och minskad skaderisk.

 

Förutom SKINS kompressionsteknologi har A200-linjen även strategiskt placerade sömmar för att stötta och förankra viktiga muskelgrupper och förhindra skav under träningen. Våra A200 Men’s Compression Long löpartights har också en invändig myntficka och helt ny taktil logo på linningen. Och kanske viktigast av allt; en skräddarsydd gren för bättre komfort.

 

Föredelar med Skins kompression:

  • Ökar venöst återflöde
  • Minskar träningsvärk (fördröjd muskelvärk/DOMS)
  • Snabbar på återhämtningsprocesserna
  • Snabbar påbortforsling av mjölksyra
  • Ökar styrka och kraft
  • Ökar uthålligheten
  • Ökar musklernas syresättning
  • Förbättrar kroppens temperaturkontroll
  • Minskar ankelödem vid flygresor
Produktvideo
http://www.youtube.com/embed/WeFoAC4V_GA

Om kampanjen SKINS Kompressionskläder historia började 1996 då en Australiensisk man med idrottsvetenskaplig bakgrund började längta tillbaka till den tid och prestationsnivå han presterat på ett decennium tidigare. Hans ambition var att kunna åka skidor ned för förrädiska sluttningar, cykla hela dagen eller spela en hel fotbollsmatch precis som han hade kunnat göra i sina ungdomsår. Idag, nästan 15 år senare, är Skins kompressionskläder ett måste för atleter och sportentusiaster i mer än 30 länder. Vår besatthet av att tänja på gränserna och att använda allt mer avancerade forskningsteknologier för att hjälpa oss att gå ett steg längre har förvandlat SKINS Kompressionskläder till ett av världens mest erkända och innovativa sportvarumärken.