hamburger
Slutar om:
599,00kr 1199,00kr
50%

Skins Träningskläder
DNAmic Long Tights Black

Handla för 700kr och få gratis frakt
Förväntad levererans:
Storlek
Om produkten

1. SKINS DNAmic Men Long Tights

2. Om det är ett par tights du behöver i din träningsgarderob denna säsongen så är det de nya DNAmic long tights. De passar perfekt till de flesta träningsformer men är mångas favoriter under löppassen.

3. SKINS DNAmic Men Long Tights är utrustade med Dynamisk gradvis kompression som ökar syretillförseln till aktiva muskler i rörelse och minskar mjölksyrauppbyggnad för mer effektiv träning samt mindre återhämtningstid. SKINS perfekta storlek SKINS system för kroppsdimension bygger på vår unika Body Mass Index (BMI) / antropometriska algoritm, eftersom du bara får full nytta av gradvis kompression om dina SKINS sitter perfekt.

4. De är utrustade med bekvämt och mjukt midjeband i mikrofiber som fäster på höfterna. De har dessutom en formad gren för komfort, inseampaneler som eliminerar skav mellan benen samt en Lättillgänglig linningsficka

5. Fibre content: 76% polyamide, 24% elastan.

6. Tvättas i 30 grader helst med fit´n clean

7. Med en kombination av det bästa inom utseende och stil samt vår kompressionsteknologi kommer DNAmic long tights både hjälpa dig med träningen och hålla dig varm även under de mest krävande passen. Om det är ett par tights du behöver i din träningsgarderob denna säsongen så är det de nya DNAmic long tights!

 

Om kampanjen Skins kompressionstights och kläder är värdsledande och används av eliten inom OCR, löpning och lyftning.