hamburger
Varan är tyvärr slut.
Se liknande produkter från följande kategorier:
349,00kr 799,00kr
56%

Skins Herr
Top Short Sleeve Black/Fierce Red

Handla för 700kr och få gratis frakt
Storlek
Om produkten

När resultatet beror på hur hårt du kan pressa dina muskler, behöver du all hjälp du kan få. SKINS A200 Mens Top Short Sleeve Kompressionströja har vetenskapligt bevisat Gradient Compression för att förbättra blodgenomströmning och syreförsörjning till coremusklerna, och minskar uppbyggnaden av mjölksyra för bättre återhämtning efter träning.

I SKINS träningskläder går kompression och komfort hand i hand – så att det enda du behöver fokusera på är träningen. A200 Mens Top Short Sleeve Kompressionströja är förstärkt med silikonlinning längs fållen för att förhindra att den åker upp, och har en förbättrad urringning för bättre passform. Vi har också förbättrat axelskärningen för att ytterligare öka rörelsefriheten. Sporta bättre – och längre med SKINS träningskläder.

SKINS träningskläders bevisat effektiva Engineered Gradient Compression förbättrar blodgenomströmningen och ger mer syre till musklerna. Mindre muskelspänning.

SKINS träningskläders Muscle+ och kompressionsteknologin hjälper till att minimera muskelvibrationer under aktivitet, vilket leder till mindre risk för muskelskador och smärta senare. Maximal komfort Motion Tech-tyg i skulderpartiet ökar rörelsefriheten.

Skins

Skins

Om kampanjen Skins kompressionstights och kläder är värdsledande och används av eliten inom OCR, löpning och lyftning